Lucian Sangeorgean

Lucian Sangeorgean

Bună,

Sunt Lucian, am 40 de ani,născut în Petroșani,unde mi-am petrecut și primii 25 de ani din viață. Pe perioada vacanțelor de vara mergeam la țară în satul Chechis din Sălaj unde am prins dragoste de agricultură și de natură. Tot din județul Sălaj este și soția mea cu care am împreună 2 copii, un băiat de 11 ani și o fetiță de 10 luni.

Având în familie mai mulți constructori am decis să mă înscriu la Facultatea din Petroșani secția construcții, absolvind în 2004. Câțiva ani mai târziu am decis să studiez și la Facultatea Tehnică din Cluj Napoca unde am absolvit în 2016 secția Cai Ferate Drumuri și Poduri. În 2006 am absolvit și un master în Managementul Sănătății și Securității în Muncă.

Mi-am început activitatea profesională în domeniul construcțiilor în anul 2005 că inginer de cantități, apoi am lucrat în execuție pe diferite contracte de reabilitare Drumuri și Poduri în mai multe zone din România. Am lucrat la diferite companii de construcții (Astaldi, CCCF Timișoara,Pa&Co).

În 2011 am început activitatea în Consultanță cu Poyry România, fiind Inginer de Cantități pe Reabilitarea drumului Dej-Baia Mare, apoi pe Zalău-Rastoci.

În 2014 în timpul guvernării Ponta, am fost nevoit să plec din România în Marea Britanie împreună cu familia, având în vedere oprirea majorității lucrărilor de infrastructură de pe teritoriul țării. În momentul de față locuiesc în orașul Bedford din UK unde am continuat să lucrez ca Inginer de Cantități și să mă dezvolt profesional. Mai multe detalii despre activitate mea profesinala gășiți în CV-ul atașat.

Activitatea mea politică a început odată cu înființarea PLUS devenind membru în Ianuarie 2019. Că urmare a evenimentelor de la alegerile Europarlamentare din Mai 2019 și văzând cum suntem tratați în Diaspora, am luat decizia să mă implic cât pot de mult în dezvoltarea PLUS prin participarea la diferite proiecte, strângeri de semnături, participarea la evenimentele din cadrul filialei, pregătirea pentru alegeri, organizarea de întâlniri cu membrii. În prezent fac parte din conducera Filialei D1 unde mă ocup de recrutare

Am decis să-mi depun candidatura în competiția internă pentru Senat deoarece cred că USRPLUS este forță care poate aduce schimbarea de care are nevoie România și în viitorul apropiat o să putem crea împreună un climat care să aducă românii înapoi în România. Totodată vreau să folosesc toată experiență mea profesionala în folosul românilor.

Dumnezeu să binecuvânteze România și pe toți românii.

 

CV – Sangeorgean Lucian

Program Politic – Lucian Sangeorgean

Andrei Mazilu

Andrei Mazilu

Marian Ruxanda

Marian Ruxanda

Pamela Doina Chiricheu

Pamela Doina Chiricheu

Simina Tulbure

Simina Tulbure