Ionuț Aionițoaei

Ionuț Aionițoaei

Ionuţ Aioniţoaei este din 2017 Coordonator de Echipă în cadrul Comisiei Europene, unde alături de echipă, lucrează la următoarea generaţie de sisteme de analiză pentru Direcţia de Resurse Umane și Securitate, folosind tehnologiile de ultimă oră prin folosirea de statistici avansate, modele predictive, și învăţare automată/inteligenţă artificială.

Ca pregătire, Ionuţ deţine un master în Management superior în IT, un master în Managementul de Proiect, este licenţiat în Informatică, certificat în managementul serviciilor IT (ITIL), auditor de terță parte pe Securitatea Informaţiilor, precum și alte certificări în domeniu. Este certificat și în alte activităţi, de management în turism și management în domeniul medical.

Ionuţ s-a specializat în proiecte transformaţionale și este un facilitator al transformării digitale pentru clienţi din mediul corporațiilor sau guvernamental. Îi ajută pe aceştia să își crească maturitatea operațională, să depășească provocările și să îmbrăţișeze schimbarea oferită de transformarea digitală.

Ionuţ este în zona de digitalizare de aproape 20 de ani. A condus un start-up IT în lași 2006-2010, a lucrat în 2016-2017 în guvernul României pe partea de digitalizare a administraţiei centrale. Înainte de a-și începe misiunea în cadrul Comisiei Europene în 2017 a oferit consultanţă în zona de Audit, Mentorat, Management Operaţional, Management de Proiect, Management de risc, Dezvoltare software și altele la o gamă largă de clienţi precum Comisia Europeană, Serviciul de Acţiune Externă, Guvernul României, Corpul de control al Prim-Ministrului României, și corporaţii precum Fujitsu, Proximus Belgia și alții.

CV – Ionuț Aionițoaei

Program Politic – Ionuț Aionițoaei

Florin Achiriloaiei

Florin Achiriloaiei

Vlad-Mihai Teohari

Vlad-Mihai Teohari

Ciprian Stanciu

Ciprian Stanciu

Ina Georgescu

Ina Georgescu