Florin Achiriloaiei

Florin Achiriloaiei

Mă numesc Florin Dumitru Achiriloaiei, am 45 de ani, sunt divorțat, am un copil de 20 de ani si locuiesc in Oslo, Norvegia de 9 ani.

Am studiat la Facultatea de Design din Timișoara, secția arhitectură de interior după care mi-am continuat studiile cu un master la Facultatea de Arhitectură Timișoara specializarea arhitectură de interior.

După absolvire am lucrat ca architect de interior în Timișoara până în anul 2011, după care m-am mutat în Norvegia, unde mi-am deschis propria companie, continuând să lucrez în domeniul arhitecturii de interior si a designului. Aici am învățat ce înseamnă antreprenoriatul și relaționarea cu clienții.

La o analiză atentă si realistă a Romaniei, se poate constata, cu ușurință, că ea se află pe o pantă deșcendentă din 1989 până în ziua de astazi.

Personal consider că oamenii de bună credință, au datoria de a se implica și de a face, tot ce le stă în putiință, pentru a stopa declinul Romaniei și de a o ajuta să meargă pe o pantă ascendentă.

De aceea am decis să mă implic în politică și să fiu un om activ al actualei clase politice din Romania.

M-am înscris în PLUS imediat după fondarea partidului, dupa aceea am participat la constituirea GIJ Norvegia, după alegerile interne am facut parte din echipa de conducere din CL PLUS Norvegia, apoi am fost ales în Biroul Judeţean Diaspora 7, cu rolul de Responsabil Campanii, de citeva luni sunt pe funcția de Politici Publice din Diaspora 7.

 

CV – Florin-Achiriloaiei

Program Politic – Florin-Achiriloaiei

Ciprian Stanciu

Ciprian Stanciu

Ștefan Morar

Ștefan Morar

Vlad-Mihai Teohari

Vlad-Mihai Teohari

Adrian Vasilescu

Adrian Vasilescu