Cristian Niculae-Roșca

Cristian Niculae-Roșca

Despre mine!

E firesc să stii citeva informatii despre un coleg inainte de a-i incredinta votul tău. In acest sens iată in continuare citeva date despre mine.

Sunt un fericit sot si tatic a doi copii minunati care au venit fără manual de utilizare motiv pentru care trebuie zilnic să invat si să mă adaptez noilor situtii. Când au nevoie de ghidare, când sunt dezamagiti sau când imi pun intrebari incommode.

Pentru ei vreau o Românie atractiva si mai ales respectabilă in care să se intoarca.

Prietenii spun despre mine ca am o personalitate puternică, axata pe rezultate, sunt un bun mediator si un organizator desăvarsit. Fostii colegi mă caracterizează ca fiind un lider integru si pe alocuri sever motiv pentru care nu am cunoscut esecul.  

De formatie sunt Inginer politehnist SIM (Stiinta si Ingineria Materialelor).

Imediat după facultate am lucrat in Asigurari si mai tarziu in sistemul bancar. Am coordonat echipe locale (5-12 persoane) si judetene (peste 50) ca mai apoi să devin Director Regional al unei divizii din sistemul bancar(peste 150 de persoane in subordine) .

Nu am lucrat in România ca inginer pentru că in perioada aceea industria românească disparea sub guvernul Adrian Năstase, citez:

“Executivul își angajează răspunderea în fața parlamentului: guvernul va privatiza totul în ritm accelerat. Printre angajamente se află şi vânzarea fabricilor păguboase, cu prețul simbolic de un euro.”

In 2013 am venit in Germania si am inceput sa lucrez ca Inginer Proiectant si mai apoi Projekt Manager, gestionand proiecte pentru firme precum KUKA, BMW, VW, Daimler sau Otis, Schindler, Kone.

Am avut mai multe contracte in gestiune, ceea ce mi-a adus o mare experienta in lucrul cu colective umane diverse. Prin natura angajamentului meu am putut face permanent comparatie intre Romania si Germania.

Bazat pe aceasta si pe convingerea ca putem duce acasă experienta de aici, am hotărât să intru in politică.

Initial inregistrat la RO100 am fost preluat de la inceput in partidul PLUS unde m-am implicat in formarea, dezvoltarea si coordonarea GIL Augsburg.

Aici, impreuna cu colegii din GIL, am organizat evenimente de popularizare a partidului PLUS si am participat activ in strada, la stringerea de semnaturi pentru Alianta USR-PLUS. Actualmente sunt Coordonatorul filialei D2 Germania – Austria pe organizare si Facilitatorul filialei

Poate că ar fi multe de spus despre ce anume mă recomandă pentru această candidatură, dar am ales să fac o scurtă prezentare şi să vă las să vă formaţi singuri o opinie în privinţa mea:

Sunt român, crestin, European atata timp cât nu se încearcă schimbarea tradiţiilor românesti.

Tratez conflictele cu răbdare şi înţelegere, prentru că fiecare are dreptul de a nu fi de acord cu mine – acesta fiind şi principiul de bază al democraţiei. Imi urmaresc cu perseverenţă telul propus pana la final.

Am fost crescut in respect pentru sine si pentru semenii mei. Admir oamenii frumosi, demni si integri.

Cu respect,

Cristian Niculae-Rosca

CV – Cristian Niculae-Rosca

Program politic – Cristian Niculae-Rosca

Ionuț Aionițoaei

Ionuț Aionițoaei

Andrei Mazilu

Andrei Mazilu

Nicolae Toderas

Nicolae Toderas

Ciprian-Sorin Constantinescu

Ciprian-Sorin Constantinescu