Am plecat din România la vârsta de 18 ani, după absolvirea Colegiului Național „Mihai Viteazul” din Ploiești și obținerea diplomei de bacalaureat. Am ajuns în Franța, unde am urmat cursurile Institutului de Studii Politice din Paris, obținând diploma de licență în 2019 cu mențiunea „cum laude”. Am efectuat un an de studii la Universitatea McGill din Montréal (Canada) între 2018 și 2019, cu concentrare în studii de drept și urbanism, iar din 2019 urmez studii de master în drept, terminând primul ciclu de master cu specializarea în Drept economic comparat.
În viitor, plănuiesc să continui activitatea în mediul universitar, țintind o carieră în cercetare. Sunt interesat mai ales de înțelegerea transdisciplinară a științelor juridice, combinând dreptul cu urbanismul, amenajarea teritoriului, politicile publice și relațiile între diferiți actori de putere la toate treptele de guvernare, de la local spre european.
Parlamentul României, înainte de a fi unica autoritate legiuitoare a țării, este organul reprezentativ suprem al poporului român (art. 61 Const). Am decis să candidez pentru un mandat de deputat în primul rând pentru că profilul meu – de tânăr din familie simplă, plecat singur în străinătate, nu numai în căutarea unui mediu universitar propice dezvoltării intelectuale, cât și în căutarea unor oportunități care în România au fost capturate de clanurile Tranziției – este reprezentativ pentru o mare parte a generației mele, generație care a ajuns la vârsta la care merită și trebuie reprezentată în Parlament.
Candidatura mea vine, deci, pe fondul naturii reprezentative a acestei funcții. Mediul din care provin, interacțiunile mele, experiențele mele de viață, idealurile mele îmi permit să înțeleg această parte a populației, și să le reprezint așa cum se cuvine interesele – nu numai prin competențe și experiență profesională, cât – și mai ales – prin experiența personală, crucială pentru calitatea de reprezentant.